ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς στον Πύργο – Επιτέθηκαν σε υπάλληλο σούπερ μάρκετ για να κλέψουν τρόφιμα

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς στον Πύργο – Επιτέθηκαν σε υπάλληλο σούπερ μάρκετ για να κλέψουν τρόφιμα

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται δύο νεαροί από τον Πύργο, οι επιτέθηκαν στον υπεύθυνο ενός σούπερ μάρκετ κατά τη διάρκεια που προσπάθησαν να διαφύγουν με ένα ολόκληρο καρότσι πράγματα συνολικής αξίας 130 ευρώ.

Ο υπάλληλος δέχθηκε μια γροθιά στο πρόσωπο από τον ένα δράστη, ενώ κατάφερε την τελευταία στιγμή να αποφύγει το χτύπημα που θα του κατάφερνε ο δεύτερος με ένα μπουκάλι που άρπαξε από το καρότσι! Οι δράστες ηλικίας 27 και 28 χρόνων τράπηκαν σε φυγή με το καρότσι, αλλά κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Τα κλεμμένα προϊόντα παραδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ οι σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για ληστεία κακουργηματικού χαρακτήρα με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ένα άλλο σούπερ μάρκετ στον Πύργο, δύο γυναίκες προσπάθησαν να περάσουν από την έξοδο χωρίς να πληρώσουν έχοντας κρυμμένα προϊόντα στα ρούχα τους. Όμως, έγιναν αντιληπτές από το προσωπικό που τις σταμάτησε και τους πήρε τα προϊόντα. Οι δράστιδες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας κατηγορούμενες για απόπειρα κλοπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.