ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ευρωπαϊκές δυνάμεις ασφαλείας στο πλευρό της Ελλάδος στον Έβρο

Ευρωπαϊκές δυνάμεις ασφαλείας στο πλευρό της Ελλάδος στον Έβρο

Υπό την απειλή της περαιτέρω διάδοσης του κορωνοϊού, το μεταναστευτικό πρόβλημα παίρνει νέες διαστάσεις.

Ιδιαίτερα όσον αφορά την επικίνδυνη πολιτική εκβιασμού που ακολουθεί εδώ και καιρό η Τουρκία του Ερντογάν.

Στην προκειμένη περίπτωση επιτέλους βήματα υποστήριξης της Ελλάδος από τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση άρχισαν να λαμβάνουν μέρος.

Πιο συγκεκριμένα στις Καστανιές του Έβρου έχει συγκροτηθεί μικτή ομάδα από την Φιλανδική 5th Special Intervention Unit και την Αυστριακή Einsatzkommando Cobra μαζί με άνδρες από την Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ) της ΕΛ.ΑΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευελπιστούμε αυτή να είναι η αρχή επιπλέον κινήσεων υποστήριξη από τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκής Ένωση προς την χώρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.