Χαλκίδα: Πρόστιμο επειδή έστειλε μήνυμα για σωματική άσκηση αλλά πήγε για… σουβλάκι

Χαλκίδα: Πρόστιμο επειδή έστειλε μήνυμα για σωματική άσκηση αλλά πήγε για… σουβλάκι

Ένας 53χρονος στη Χαλκίδα πλήρωσε πανάκριβα ένα σουβλάκι που αγόρασε καθώς σε αστυνομικό έλεγχο φάνηκε πως είχει στείλει μήνυμα για σωματική άσκηση.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που του έγινε σε ψητοπωλείο την ώρα που έφευγε, ο ίδιος τρώγοντας και κρατώντας σακούλα με σουβλάκια, επέδειξε στους αστυνομικούς το γραπτό μήνυμα που είχε στείλει, το οποίο ωστόσο ήταν για σωματική άσκηση…

Ο 53χρονος δικαιολογήθηκε ότι έκανε λάθος στον αριθμό που είχε πατήσει, ενώ δεν είχε μαζί του και την ταυτότητα, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 150 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, πλήρωσε λίγο ακριβότερα από το συνηθισμένο τα σουβλάκια που αγόρασε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.