ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στ.Μαυροειδάκος: «Θα ήμασταν όλοι fit αν τόσοι συμπολίτες μας είχαν βγει πράγματι για σωματική άσκηση»

Στ.Μαυροειδάκος: «Θα ήμασταν όλοι fit αν τόσοι συμπολίτες μας είχαν βγει πράγματι για σωματική άσκηση»

«Ξαφνικά όλοι οι συμπολίτες μας βγαίνουν έξω για σωματική άσκηση» διαπίστωσε ο γενικός γραμματέας σωματείου ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, κληθείς να σχολιάσει την πορεία των αστυνομικών ελέγχων ως προς την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης της άσκοπης μετακίνησης. Χαριτολογώντας ο κ. Μαυροειδάκος συμπλήρωσε: «Μακάρι να συνέβαινε αυτό, θα ήμασταν όλοι fit».

Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι οι αστυνομικοί έλεγχοι εκ μέρους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και άλλων δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ είναι και πως υπάρχει δυνατότητα διασταύρωσης όσων υποστηρίζουν όσοι κινούνται έξω.

«Δεν μπορείς να λες ότι βγήκες για σωματική άσκηση ή για ψώνια και να σε βρίσκουμε στη Χαλκίδα» τόνισε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως και στα διόδια υπάρχει μηχανισμός ελέγχου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μαυροειδάκος υπογράμμισε ακόμη πως ιδιαίτερο βάρος από την πλευρά της αστυνομίας έχει δοθεί και στην προστασία των κλειστών καταστημάτων από τυχόν διαλλήξεις, καθώς -όπως επισήμανε- η μικροεγκληματικότητα έχει μειωθεί λόγω των έκτακτων μέτρων έως και 80%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.