ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Oi «κυνηγοί» χαλκού συνεχίζουν τις λεηλασίες – Συλλήψεις σε Αλεξανδρούπολη και Χανιά

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Oi «κυνηγοί» χαλκού συνεχίζουν τις λεηλασίες – Συλλήψεις σε Αλεξανδρούπολη και Χανιά

Παρά τα μέτρα για τον περιορισμό των μετακινήσεων για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι «κυνηγοί» χαλκού συνεχίζουν τις λεηλασίες στον Έβρο! Τέσσερις από αυτούς συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη και, φυσικά, δεν είχαν καν συμπληρώσει τα απαραίτητα έντυπα!

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος το βράδυ της Παρασκευής και βρέθηκε φορτωμένο με μεγάλη ποσότητα χαλκού, η προέλευση του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί και η προανάκριση συνεχίζεται. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για κλοπή από κοινού, ενώ τους επιβλήθηκε και το πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων και το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά και στα Χανιά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Τροχαίας δύο Έλληνες οι οποίοι παραβίασαν τα μέτρα για τον περιορισμό των μετακινήσεων και τους επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο. Όμως, στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν δέκα μεταλλικά εξαρτήματα από… καμινάδες, τα οποία δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν κι έτσι προσήχθησαν στην Ασφάλεια. Στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψε ότι τα είχαν κλέψει τα ξημερώματα του Σαββάτου από μια επιχείρηση κι έτσι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για κλοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.