Η ΕΛ.ΑΣ κυνηγά τους Έλληνες για χαρτιά «εξόδου» αλλά δεν τολμά να πλησιάσει τους αλλοδαπούς

Η ΕΛ.ΑΣ  κυνηγά τους Έλληνες για χαρτιά «εξόδου» αλλά δεν τολμά να πλησιάσει τους αλλοδαπούς

Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας υπάρχουν καταυλισμοί όπου κατοικοεδρεύουν αλλοδαποί από διάφορες χώρες του κόσμου.

Και μπορεί τα «φώτα» να μη βρίσκονται πάνω σε αυτό το θέμα, εντούτοις σε τέτοιους καταυλισμούς φιλοξενούνται χιλιάδες άτομα.

Όπως αναφέρει το Thes.gr βρέθηκε έξω από ένα τέτοιο καταυλισμό στο Βαγιοχώρι στο δήμο Βόλβης έξω από τη Θεσσαλονίκη και κατέγραψε την κατάσταση.

Ενώ στην Ελλάδα υπάρχει περιορισμός κυκλοφορίας λόγω του κορωνοϊού, η κατάσταση σε ότι αφορά τους αλλοδαπούς δεν θυμίζει σε τίποτα απαγόρευση κυκλοφορίας.

Δεκάδες άτομα, κάθε ηλικίας, κυκλοφορούν ελεύθερα έξω από το χώρο της δομής, άλλοι παίζουν διάφορα παιχνίδια, άλλοι συνομιλούν.

Τις προηγούμενες ημέρες κάτοικοι της γύρω περιοχής κατήγγειλαν πως αλλοδαποί από τον καταυλισμό κάνουν βόλτες ελεύθερα.

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί φαίνεται πως δεν ισχύουν για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, αφού η Αστυνομία είναι άφαντη.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.