Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη

Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη

Την εξήγησή της σχετικά με βίαιη σύλληψη διαδηλωτή κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα το Σάββατο έδωσε η ΕΛ.ΑΣ έπειτα από τη δημοσιοποίηση βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό του από άνδρα των ΜΑΤ, το οποίο κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 31χρονος εγκλωβίστηκε μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς πίσω από περίπτερο και «αντιστάθηκε σθεναρά στις προσπάθειες των αστυνομικών να τον δεσμεύσουν και να τον ακινητοποιήσουν».

Όπως αναφέρεται, προηγουμένως, και φορώντας κράνος ο 31χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό και τον χτύπησε με το πόδι του, στο ύψος της μέσης.

Ο τραυματίας αστυνομικός μετέβη στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών για εξετάσεις και του χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, για τα αδικήματα της αντίστασης και της απρόκλητης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού, από άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.