Αγρίνιο: Ρομά έγραψε σε χαρτάκι «βγαίνω για να πάω να κάνω έpωτα» – Δεν έπεισε όμως τους αστυνομικούς

Αγρίνιο: Ρομά έγραψε σε χαρτάκι «βγαίνω για να πάω να κάνω έpωτα» – Δεν έπεισε όμως τους αστυνομικούς

Μια ιδιαίτερη ιδέα είχε ένας νεαρός Ρομά στο Αγρίνιο, όμως δεν του βγήκε. Συγκεκριμένα έδειξε στους αστυνομικούς, ένα χαρτάκι στο οποίο έγραφε ότι βγαίνει έξω για να κάνει… έpωτα, κάτι που προφανώς δεν έπεισε και δέχθηκε το πρόστιμο.

Ο νεαρός δικαιολογήθηκε ότι δεν ξέρει να γράφει και ζήτησε από έναν φίλο του να του συμπληρώσει το έγγραφο εξαίρεσης μετακίνησης, αλλά εκείνος έγραψε ότι πήγαινε για εpωτική σuνεύρεση, προφανώς για να… σπάσει πλάκα! Ωστόσο, η δικαιολογία δεν περιλαμβάνεται στις εξαιρέσεις κι έτσι βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο ύψους 150 ευρώ στο νεαρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον Βόλο, όσες παραβάσεις βεβαιώθηκαν από τους ελέγχους που έκαναν στο λιμάνι οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου αφορούσαν κυρίως πεζούς που έκαναν βόλτα χωρίς το απαραίτητο έγγραφο εξαίρεσης μετακίνησης. Ξεχώρισε, όμως, η περίπτωση ενός πολίτη που έκανε υποβρύχιο ψάρεμα και έδειξε έγγραφο για «σωματική άσκηση»! Όμως, είχε μαζί του τα ψάρια που είχε πιάσει κι έτσι κρίθηκε ότι η περίπτωσή του δεν εμπίπτει στις εξαιρέσεις με αποτέλεσμα να χρεωθεί με 150 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.