ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Καταγράφηκαν 1.916 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Καταγράφηκαν 1.916 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι για την τήρηση των έκτακτων μέτρων, τα οποία αφορούν τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, βεβαιώθηκαν 1.916 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις:

(824) στην Αττική

(140) στα Ιόνια Νησιά

(139) στην Κρήτη

(137) στη Θεσσαλονίκη

(131) στη Δυτική Ελλάδα

(108) στην Πελοπόννησο

(85) στην Κεντρική Μακεδονία

(79) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

(72) στη Θεσσαλία

(69) στο Νότιο Αιγαίο

(56) στη Στερεά Ελλάδα

(35) στην Ήπειρο

(34) στο Βόρειο Αιγαίο

(7) στη Δυτική Μακεδονία

Από την έναρξη του μέτρου (23/3), μάλιστα, τα συνολικά πρόστιμα ξεπερνούν τα 15.100 σ’ όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, τα κλιμάκια της ΕΛΑΣ επέβαλαν δύο πρόστιμα για παραβίαση του υποχρεωτικού «λουκέτου» των καταστημάτων.

Από τις 12 Μαρτίου, δε, ημερομηνία έναρξης του συγκεκριμένου μέτρου, έχουν βεβαιωθεί 320 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 328 άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει την αυστηροποίηση των έκτακτων μέτρων, με την επιβολή ορίου στις ημερήσιες κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις των πολιτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.