ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Καλαμάτα: Κυνήγησαν ένοπλο διαρρήκτη από μπαλκόνι σε μπαλκόνι

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Καλαμάτα: Κυνήγησαν ένοπλο διαρρήκτη από μπαλκόνι σε μπαλκόνι

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν στις 7.30΄ το πρωί της Τετάρτης στην Καλαμάτα, όταν ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. πως ένας άγνωστος προσπάθησε να εισβάλει στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, κρατώντας μάλιστα στο ένα χέρι μαχαίρι και στο άλλο κατσαβίδι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αλλοδαπός δράστης είδε τα περιπολικά να φτάνουν και εγκατέλειψε την προσπάθειά του, επιχειρώντας να διαφύγει περνώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, με κίνδυνο να βρεθεί στο κενό. Τελικά, όμως, εγκλωβίστηκε σε ένα σημείο όπου δεν υπήρχε διέξοδος και αναγκάστηκε να παραδοθεί. Οι αστυνομικοί τον αφόπλισαν και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 150 ευρώ για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.