ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χίος: Αλλοδαπή γυναίκα πέταξε αυγά και ντομάτες σε κτίριο δικαστικών Αρχών

Χίος: Αλλοδαπή γυναίκα πέταξε αυγά και ντομάτες σε κτίριο δικαστικών Αρχών

Γλίτωσε χάρη στην παρέλευση των χρονικών ορίων του αυτοφώρου την σύλληψη, καθώς και τις… εξηγήσεις που θα έπρεπε να δώσει, μια αλλοδαπή γυναίκα η οποία «βομβάρδισε» με αυγά και ντομάτες τα κτίρια όπου στεγάζονται δικαστικές υπηρεσίες στην Χίο!

Η τοπική Αστυνομία είχε κινητοποιηθεί το πρωί της περασμένης Τρίτης, όταν βρέθηκαν σπασμένα αυγά και λιωμένες ντομάτες στις εισόδους της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και του Πρωτοδικείου της Χίου, όχι όμως άλλες ζημιές στα κτίρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την έρευνα ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι διαπίστωσαν από το βίντεο κάμερας κοντινού καταστήματος ότι τα είχε πετάξει μια 36χρονη αλλοδαπή, η οποία ταυτοποιήθηκε. Ωστόσο, δεν συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για φθορές και έργω εξύβριση αρχής, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.