ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πάτρα: Βεβήλωσαν τον Εσταυρωμένο σε εκκλησία – Του «μαύρισαν» το πρόσωπο (φωτο)

Πάτρα: Βεβήλωσαν τον Εσταυρωμένο σε εκκλησία – Του «μαύρισαν» το πρόσωπο (φωτο)

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο περιστατικό βεβήλωσης βρέθηκαν οι πιστοί που επισκέφθηκαν την εκκλησία των Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους της περιοχής Κρύα Ιτεών στην Πάτρα, καθώς διαπίστωσαν αγανακτισμένοι ότι άγνωστοι είχαν βάψει με μαύρη μπογιά το πρόσωπο του Εσταυρωμένου!

Οι προσκυνητές που πήγαν το απόγευμα της Τετάρτης στο προσκυνητάρι του ναού για να ανάψουν το καντήλι, δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας ότι οι ιερόσυλοι είχαν βάψει με σπρέι το πρόσωπο του Ιησού, ώστε να μην διακρίνονται καθόλου τα χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισαν σχηματίζοντας μία κυματοειδή γραμμή στο υπόλοιπο σώμα του Χριστού, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και δημοσίευσε το thebest.gr.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του ή των δραστών. Στο ναό των Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους δεν πραγματοποιούνται λειτουργίες λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για τη μείωση εξάπλωσης του κορωνοϊού, όπως και σε όλους τους ναούς ανά την Ελλάδα. Ωστόσο, παραμένει ανοιχτός για ατομική προσευχή, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι ιερόσυλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.