ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χανιά: Ζευγάρι έστειλε SMS ότι πήγε σούπερ μάρκετ – Αντί να ψωνίσουν… έκαναν έpωτα στο αυτοκίνητο

Χανιά: Ζευγάρι έστειλε SMS ότι πήγε σούπερ μάρκετ – Αντί να ψωνίσουν… έκαναν έpωτα στο αυτοκίνητο

Η αστυνομία έπιασε στα πράσα ένα ζευγάρι στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, το οποίο είχε στείλει μήνυμα για σούπερ μάρκετ, όμως αντί να κάνει τα ψώνια του… έκανε σeξ μέσα στο αυτοκίνητο.

Όσο περνάνε οι μέρες με τους περιορισμούς στις μετακινήσεις για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, τόσο θα βλέπουμε να αυξάνονται τα ευτράπελα περιστατικά.

Ένα από αυτά έγινε το απόγευμα της Τρίτης στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, σύμφωνα με το haniotika-nea.gr

Εκεί λοιπόν οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο και όταν πλησίασαν κοντά για να κάνουν έλεγχο, διαπίστωσαν πως μέσα σε αυτό βρισκόταν ένα ζευγάρι, το οποίο ικανοποιούσε τις εpωτικές του διαθέσεις.

Μάλιστα στον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε οτι αμφότεροι είχαν στείλει SMS για Super Market, όμως τίποτα στο ΙΧ δεν επιβεβαίωνε κάτι τέτοιο, καθώς δεν υπήρχαν ψώνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εύκολα καταλαβαίνετε λοιπόν, τους βεβαιώθηκε πρόστιμο 150 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.