ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ξάνθη: Μεθυσμένοι έφτυσαν και χτύπησαν αστυνομικούς – Τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό

Ξάνθη: Μεθυσμένοι έφτυσαν και χτύπησαν αστυνομικούς – Τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό

Αντιμέτωποι με μια νέα μορφή αντίστασης βρέθηκαν δυο αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, όταν προσπάθησαν να ελέγξουν μια ομάδα μεθυσμένων κατοίκων του οικισμού Ευλάλου στην Ξάνθη, οι οποίοι παραβίαζαν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας και του συγχρωτισμού.

Οι νεαροί, που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους και μάλιστα επιτέθηκαν εναντίον των δυο ενστόλων, τους οποίους χτύπησαν προκαλώντας ελαφρά τραύματα στον έναν από αυτούς. Ταυτόχρονα, όμως, τους… έφτυσαν θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους, σε περίπτωση που οι δράστες ήταν φορείς του κορωνοϊού!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής και ο τραυματισμένος αστυνομικός κατέληξε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, κρατήθηκε μυστικό -άγνωστο γιατί- και αποκαλύφθηκε από τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι οι δυο συνάδελφοί τους έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό ώσπου να επιβεβαιωθεί ότι δεν κόλλησαν τον επικίνδυνο ιό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.