ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τζίνα Βογιατζή: Έτσι σκοτώθηκε το 20χρονο μοντέλο που βρέθηκε νεκρό σε λατομείο στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Τζίνα Βογιατζή: Έτσι σκοτώθηκε το 20χρονο μοντέλο που βρέθηκε νεκρό σε λατομείο στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Η Τζίνα Βογιατζή, που εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή του παλιού λατομείου στο Παλαιόκαστρο, σπούδαζε Οδοντιατρική και παράλληλα εργαζόταν ως μοντέλο σε πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προκύπτει από την προανάκριση, την οποία διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, η άτυχη κοπέλα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, όταν, κάτω από συνθήκες που ακόμα διερευνώνται, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Τη σορό του νεαρού μοντέλου εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις αστυνομικές Αρχές, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ζωντανό το κατοικίδιό της σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι θλαστικές εξωτερικές κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα της άτυχης κοπέλας, αλλά και τα ευρήματα κατά την αυτοψία του χώρου συγκλίνουν στην εκδοχή του «ατυχηματικού θανάτου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B-buFsBAEFr/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.