ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Πισώπλατο χτύπημα» για ηλικιωμένη στη Λάρισα: Τη λήστεψε ο 42χρονος που… βοηθούσε

«Πισώπλατο χτύπημα» για ηλικιωμένη στη Λάρισα: Τη λήστεψε ο 42χρονος που… βοηθούσε

Η 74χρονη Λαρισαία, μέχρι πριν λίγο καιρό, συνέδραμε οικονομικά τον 42χρονο άνδρα στο πλαίσιο της φιλανθρωπίας και κάθε φορά που εκείνος ζητού­σε ελεημοσύνη.

​Ο 42χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, συχνά συναντάται να επαιτεί έξω από εκκλησίες και να ζητά τη βοή­θεια συμπολιτών. Από προχθές το βράδυ ωστόσο η σχέση μεταξύ της 74χρονης και του 42χρονου έπαψε να διακρίνεται από ανθρωπισμό και αλληλεγγύη καθώς ο 42χρονος ευεργετηθείς, αποφάσισε να καταχραστεί την κα­λοσύνη της 74χρονης.

Προχθές τα ξημερώματα λοιπόν, ο 42χρονος έσπασε το ξύλινο παράθυρο στο υπνοδωμάτιο της 74χρονης την ώρα που η γυναίκα κοιμόταν. Έτσι κατάφερε να μπει στο σπίτι της ηλικιωμένης, στη συνοικία της Νεράιδας και από την ντουλάπα του υπνοδωματίου έκλεψε ένα χρυσό ρολόι, ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια αλλά και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κλέφτης έγινε αντιληπτός από την 74χρονη αλλά πρόλα­βε ωστόσο να διαφύγει με τα κλοπιμαία. Τον δράστη αναζητεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερευνά την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.