ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Λαμία: Επίθεση λυκόσκυλων σε δύο αθλούμενους

Λαμία: Επίθεση λυκόσκυλων σε δύο αθλούμενους

Δύο λυκόσκυλα τα οποία ξέφυγαν από την φύλαξη του ιδιοκτήτη τους βγαίνοντας από το σπίτι του τελευταίου, επιτέθηκαν στους δύο αθλούμενους που για κακή τους τύχη εκείνη την ώρα περνούσαν από το σημείο.

Από τη μανία των σκύλων δεν γλίτωσε ο ένας εκ των δύο βαδιστών ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί μετά το δάγκωμα στο Νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες. Ο έτερος αθλούμενος τη γλίτωσε αφού οι κυνόδοντες των σκύλων δεν πρόλαβαν να τον τραυματίσουν. Γλίτωσε απλά με το σκίσιμο της φόρμας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τυχερός σήμερα την έβγαλα μόνο με λίγα ράμματα στην προπόνηση. Αρκετά μεγάλο το λυκόσκυλο αλλά μεγαλόσωμος και εγώ. Το μόνο που θα ήθελα είναι να παρακαλέσω όσοι έχουν σκυλιά να φροντίζουν να τα έχουν υπό έλεγχο. Αν στη θέση μου ένα παιδάκι διέσχιζε το δρόμο τότε η ξεχασμένη ανοιχτή αυλοπορτα μπορεί να έφερνε ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό» ανέφερε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο άτυχος Λαμιώτης που βρέθηκε στο σημείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.