ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λιόσια: Συνελήφθη ο πατέρας της 8χρονης που δέχθηκε σφαίρα στο πόδι

Λιόσια: Συνελήφθη ο πατέρας της 8χρονης που δέχθηκε σφαίρα στο πόδι

Πριν από λίγη ώρα ο πατέρας της 8χρονης που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων με σφαίρα στο πόδι συνελήφθη. Τόσο αυτός, όσο και η μητέρα της παρέμεναν εξαφανισμένοι από το Σάββατο, όμως η αστυνομία τον εντόπισε και προχώρησε στην σύλληψη του.

Η σύλληψη του πατέρα που ήταν εξαφανισμένος έγινε στην περιοχή των Λιοσίων και κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η αστυνομία προχώρησε τις προηγούμενες ώρες σε ερωτήσεις, τόσο στο 8χρονο κορίτσι, όσο και στο παππού της, ώστε να εξακριβώσει πως βρέθηκε η σφαίρα στο πόδι της.

«Έπαιζα με τον αδελφό μου στο δρόμο και εκείνος βρήκε ένα μπρελόκ που έμοιαζε με πιστόλι και πάνω στο παιχνίδι με πυροβόλησε», είπε η μικρή.

Οι αστυνομικοί πάντως στέκονται με μεγάλη προσοχή απέναντι σε αυτά που λέει το παιδάκι, καθώς η μητέρα του εξαφανίστηκε μόλις πήγε το παιδί στο νοσοκομείο (μαζί με τη θεία του), προφασιζόμενη στους γιατρούς ότι πήγε στο σπίτι για να πάρει το βιβλιάριο υγείας ενώ εξαφανισμένος ήταν από την πρώτη στιγμή και ο πατέρας, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου (04.04.2020), όταν η μητέρα ήταν στο δρόμο με τα δύο παιδιά της, την 8χρονη και τον 5χρονο γιο της. Κάποια στιγμή ο 5χρονος βρήκε κάτι που έμοιαζε με στυλό, το μάζεψε και το έβαλε στην τσέπη του, χωρίς όμως να πει κάτι στη μητέρα του. Όταν έφτασαν στο σπίτι, το έδειξε στην αδερφή του και άρχισε να παίζει με αυτό. Δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για όπλο – στυλό, το οποίο κάποια στιγμή εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας το κοριτσάκι στο πόδι.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι γονείς μετέφεραν την 8χρονη στο Νοσοκομείο Παίδων σήμερα το πρωί, δηλαδή αρκετές ώρες μετά τον τραυματισμό της και μάλιστα στη συνέχεια… εξαφανίστηκαν! Η αστυνομία τους αναζητά, ενώ σε βάρος τους θα σχηματιστεί δικογραφία για παραμέληση ανηλίκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στην 8χρονη, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και είναι καλά στην υγεία της, ενώ ο μικρός αδερφός της φιλοξενείται σε σπίτι συγγενών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.