ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ρόδος: Μακελειό με 10 σοβαρά τραυματίες μεταξύ Σομαλών και Παλαιστινίων!

Ρόδος: Μακελειό με 10 σοβαρά τραυματίες μεταξύ Σομαλών και Παλαιστινίων!

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 4 αλλοδαπών για τα επεισόδια με σοβαρούς τραυματισμούς στην περιοχή Σφαγείων της Ρόδου.

Ταυτοποιήθηκαν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί από την Σομαλία, που είχαν δημιουργήσει έντονο καβγά με ομάδα Παλαιστινίων. Το σκηνικό έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Μεταξύ των δύο ομάδων ξέσπασε έντονος καβγάς και άρχισαν να χτυπιούνται με ξύλα και καδρόνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δέκα αλλοδαποί, οι έξι από τους οποίους σοβαρά. Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου παρέμεινε για νοσηλεία ένας Παλαιστίνιος, ο οποίος φέρει κάταγμα στο μέτωπο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που έφτασε άμεσα στο σημείο, προσήγαγε στην Ασφάλεια δυο Παλαιστίνιους, έναν Ιρακινό και πέντε Σομαλούς από τους οποίους ο ένας δεν διέθετε έγγραφα που να νομιμοποιούν την παραμονή του στη χώρα και θα απελαθεί άγνωστο πότε βέβαια, ενώ όλοι οι άλλοι ήταν… “νόμιμοι”!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος των υπόλοιπων τεσσάρων Σομαλών ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου δίωξη για συμπλοκή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, ορίστηκε και μάλιστα “ρητή δικάσιμος” και αφέθηκαν φυσικά ελεύθεροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.