ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπόθεση 8χρονης: Τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του κοριτσιού

Υπόθεση 8χρονης: Τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του κοριτσιού

Ο πατέρας και η μητέρα της 8χρονης που τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στο πόδι συνελήφθησαν στα Λιόσια και αμφότεροι υποστήριξαν πως το μπρελόκ-όπλο εκπυρσοκρότησε όταν δύο παιδιά τους έπαιζαν με αυτό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 31χρονος πατέρας και η 30χρονη μητέρα ισχυρίστηκαν ότι είχαν βγει βόλτα με τα δύο τους παιδιά, την 8χρονη κόρη και τον 5χρονο γιο τους.

Τα παιδιά, όπως ανέφεραν οι γονείς τους, βρήκαν ένα μπρελόκ-όπλο και όταν επέστρεψαν στο σπίτι, εκείνο εκπυρσοκρότησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της 8χρονης και του 5χρονου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της πρώτης.

Στη συνέχεια, το παιδί διακομίστηκε από τη μητέρα του και τη θεία του στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Έπειτα, δίπλα του έμεινε ο 59χρονος παππούς της και οι δύο γυναίκες έφυγαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το μπρελόκ-όπλο ανήκει στον πατέρα της 8χρονης και ο 5χρονος πυροβόλησε κατά λάθος την 8χρονη αδελφή του, τραυματίζοντάς τη στο πόδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.