Χίος: Προφυλακιστέος ο 48χρονος που δέχθηκε επίθεση από 4 αλλοδαπούς μέσα στο κτήμα του

Χίος: Προφυλακιστέος ο 48χρονος που δέχθηκε επίθεση από 4 αλλοδαπούς μέσα στο κτήμα του

Προφυλακιστέος στις δικαστικές φυλακές της Χίου, κρίθηκε σήμερα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 48χρονος από το χωριό Χαλκειός, που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, δέχθηκε επίθεση απ;o 4 αλλοδαπούς μέσα στο κτήμα του και σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος του, πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε και τραυμάτισε δύο “16χρονους Σύριους” που βρέθηκαν «τυχαία» μέσα στο θερμοκήπιό του.

Ας σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, την ίδια μέρα ομάδα τουλάχιστον 10 «ανήλικων» που διαμένουν στον γειτονικό με το θερμοκήπιό του καταυλισμό, είχε επιτεθεί στον 48χρονο με πέτρες και ξύλα. Εναντίον τεσσάρων από αυτούς έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

Πιο συγκεκριμένα το περιστατικό έγινε την 1η Απριλίου 2020 όταν ο 48χρονος διαπίστωσε ότι εντός του περίκλειστου χώρου του θερμοκηπίου, ευρίσκονταν 4-5 αλλοδαποί με διάφορα οπωροκηπευτικά είδη στα χέρια.

Είδε, μάλιστα, όπως λέει, ότι μια άλλη ομάδα περίπου δέκα (10) ήταν γύρω και μέσα στην υδατοδεξαμενή του, κάνοντας μπάνιο και βουτιές!

Κάνει λόγο μάλιστα για «πραγματικά κατάσταση ΣΟΚ», αφού είχαν καταστρέψει την περίφραξη, είχαν καταστρέψει το περίβλημα του θερμοκηπίου, είχαν ατάκτως αφαιρέσει ανυπολόγιστη ποσότητα προϊόντων, είχαν αφαιρέσει τα εργαλεία και ακόμα και η αυτοσχέδια δεξαμενή που προορίζεται για να ποτίζονται οι βιολογικές καλλιέργειες είχε μολυνθεί από σαπούνια.

Τις φωνές και τις εκκλήσεις του «POLICE- POLICE» ακολούθησαν φωνές, χειρονομίες, πέτρες και ξύλα. από τα “ανήλικα προσφυγάκια”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε τότε σε «κατάσταση πανικού και συναισθηματικής έξαρσης» πήρε την καραμπίνα θεωρώντας ότι πρέπει να την είχε στο όχημά του μήπως τυχόν και του επιτεθούν, για τη διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας. Λίγο αργότερα από απόσταση 70-75 μέτρων, έριξε με την καραμπίνα στον αέρα προειδοποιητικά 3 φορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.