ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του οδηγού νταλίκας στον Ασπρόπυργο

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του οδηγού νταλίκας στον Ασπρόπυργο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του οδηγού νταλίκας, στην περιοχή Σχινέζα στον Ασπρόπυργο, η σορός του οποίου εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το θύμα είναι Τούρκος, ηλικίας περίπου 45 ετών, ενώ η νταλίκα φέρει τουρκικές πινακίδες. Να σημειωθεί πως αρχικά είχε αναφερθεί πως ο θάνατος προήλθε από τραύμα πυροβόλου όπλου στο στήθος, ενώ τώρα η πιθανότερη εκδοχή είναι ο οδηγός να δολοφονήθηκε με μαχαίρι.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, οι οποίοι εξετάζουν εξονυχιστικά τόσο την καμπίνα, όσο και τους χώρους γύρω από την νταλίκα. Μέχρι στιγμής το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι αυτό της ληστείας, με τον οδηγό να αιφνιδιάζεται την ώρα που είχε σταματήσει είτε για να ξεκουραστεί είτε για να κοιμηθεί λίγη ώρα. Άλλωστε στο συγκεκριμένο σημείο συχνά πυκνά οδηγοί φορτηγών πέφτουν θύματα ληστείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το σημείο της δολοφονίας είναι «τυφλό», δεν το βλέπουν δηλαδή κάμερες ασφαλείας, γεγονός που πιθανότατα ήταν γνωστό στον δράστη που σχεδίασε την επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.