ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διαρρήκτης εν καιρώ κορωνοϊού – Άδειαζε τα φαρμακεία

Διαρρήκτης εν καιρώ κορωνοϊού – Άδειαζε τα φαρμακεία

Ένας σεσημασμένος διαρρήκτης άδειαζε τα φαρμακεία, καταφέρνοντας να αποσπάσει λεία μεγαλύτερη των 300.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην Αθήνα.

Ο διαρρήκτης του κορωνοϊού είχε… αλώσει περισσότερα από 20 φαρμακεία σε Βόνιτσα, Αγρίνιο και Λευκάδα, με συνολική λεία να ξεπερνά τα 300.000 ευρώ. Ο 52χρονος χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο της… πεθεράς του προκειμένου να κατευθύνεται στους στόχους του, χτυπώντας ακόμη και πέντε το 24ωρο, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες δεν πήγαιναν στις τράπεζες τα έσοδά τους και τα τοποθετούσαν σε χρηματοκιβώτια. Μία μέρα διέρρηξε δύο φαρμακεία σε Βόνιτσα και πέντε στη Λευκάδα. Την επόμενη νύχτα, έκανε το ίδιο σε πέντε φαρμακεία στο Αγρίνιο ενώ η έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αγρινίου επεκτείνεται σε Βόλο και Κόρινθο. Σε φαρμακείο στη Βόνιτσα εντόπισε και άρπαξε πάνω από 70.000 ευρώ ενώ σε χρήματα αλλά και… λίρες.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το δράστη και να τον εντοπίσουν στην Αθήνα όπου είχε έρθει για να κρυφτεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις τελευταίες διαρρήξεις είχε φύγει από Αθήνα και χρησιμοποίησε παράδρομους για να φτάσει στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου όπου τον κατέγραψαν οι κάμερες. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στο Νέο Κόσμο βρέθηκαν λίρες καθώς και περίπου 5.000 ευρώ. Ο 52χρόνος είναι σεσημασμένος ενώ στο παρελθόν χρησιμοποιούσε το όνομα πολύ γνωστού κακοποιού, επιχειρώντας να ξεφύγει τη σύλληψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.