ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σέρρες: «Έχω κορωνοϊό μην πλησιάζετε» φώναζε Ρομά διαρρήκτης – Κατέληξε και με πρόστιμο

Σέρρες: «Έχω κορωνοϊό μην πλησιάζετε» φώναζε Ρομά διαρρήκτης – Κατέληξε και με πρόστιμο

Τον κορωνοϊό προσπάθησε να εκμεταλλευθεί ένας νεαρός τσιγγάνος, όταν προσπάθησαν να τον συλλάβουν αστυνομικοί στις Σέρρες. «Έχω κορωνοϊό, μην πλησιάζετε» τους φώναζε μόλις κατάλαβε τι τον περιμένει.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, τον έπιασαν απ’ αυτοφώρο την ώρα που προσπαθούσε να κάνει διάρρηξη σε ακατοίκητο, αυτήν την περίοδο, σπίτι σε προάστιο των Σερρών.

Ο νεαρός Ρομά μόλις κατάλαβε τι τον περιμένει, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, άρχισε να βήχει και να φωνάζει πως έχει κορωνοϊό.

Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά του και εξοπλισμένοι με γάντια και τον συνέλαβαν.

Παράλληλα, συνέλαβαν ακόμη δύο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα, ενώ μετά από έρευνα βρήκαν πάνω τους κοσμήματα αξίας 300 ευρώ.

Στη συνέχεια ο διαρρήκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε πως δεν είχε συμπτώματα του ιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, του επιβλήθηκε και το σχετικό πρόστιμο των 150 ευρώ, όπως και στους δύο συνεργούς του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.