ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Εκπρόσωπος Ρομά Θεσσαλίας: «Οι περισσότεροι δεν πιστεύουν πως υπάρχει κορωνοϊός»

Εκπρόσωπος Ρομά Θεσσαλίας: «Οι περισσότεροι δεν πιστεύουν πως υπάρχει κορωνοϊός»

Υγειονομικές βόμβες είναι οι καταυλισμοί των Ρομά, καθώς οι περισσότεροι δεν πιστεύουν πως υπάρχει κορωνοϊός, ενώ δεν ακολουθούν κανέναν μέτρο.

Να σκύψει η Πολιτεία στα προβλήματα των ανθρώπων στον οικισμό Ρομά στη Λάρισα, που είναι σε καραντίνα λόγω κορονοϊού, ζήτησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ρομά Θεσσαλίας Νίκος Παϊτέρης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Στη Λάρισα φτάνει αυτή την ώρα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, μαζί με τους Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλία, και θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους φορείς. Την ίδια ώρα στον οικισμό γίνεται λήψη 200 δειγμάτων, για να καθοριστεί η διασπορά του ιού.

Αυτό που συνέβη εδώ θα γίνει και σε άλλους οικισμούς, από έναν θετικό πήγαμε σε είκοσι, τόνισε ο κ. Παϊτέρης.

Ζητάμε να λάβουμε μέτρα και να τα τηρήσουμε κι εμείς και ο καθένας εδώ και να εξασφαλίσουμε και τους υπόλοιπους, ήδη γίνονται μετρήσεις και λαμβάνονται δείγματα, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Παϊτέρη, πολλοί δεν πιστεύουν πως υπάρχει κορωνοϊός, ειδικά οι νέοι.

Θέλουμε να σκύψει η πολιτεία στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, σε κάθε ανάγκη που θα προκύψει, κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βασιλόπουλος, διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας επισήμανε πως ήταν πολύ μεγάλο το ποσοστό που βρέθηκε θετικό στην πρώτη δειγματοληψία, της τάξης του 60%. Αν αυτό επιβεβαιωθεί στον συνολικό αριθμό των κατοίκων αυτό θα σημαίνει και μεγάλο αριθμό κρουσμάτων και συνεπώς μεγάλο αριθμό ασθενών, πρόσθεσε, φοβούμενος πως το νοσοκομείο δεν θα αντέξει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.