ΕΛ.ΑΣ – Χαλκιδική: Εντοπίστηκαν εκρηκτικά σε σπίτι και ναρκωτικά σε μαγαζί

ΕΛ.ΑΣ – Χαλκιδική: Εντοπίστηκαν εκρηκτικά σε σπίτι και ναρκωτικά σε μαγαζί

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας, διενεργούν έρευνα για τις δραστηριότητες δυο Ελλήνων που ο ένας διακινούσε ναρκωτικά στο μαγαζί του στον Πολύγυρο, ενώ ο άλλος είχε στην κατοχή του στρατιωτικό υλικό για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών.

Αρχικά, έγινε έρευνα στο κατάστημα ιδιοκτησίας του ενός όπου κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 572 γραμμαρίων, μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης και MDMA, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, καθώς και 6.285 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις των ναρκωτικών.

Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης προμήθευε ναρκωτικά στον δεύτερο, ο οποίος εντοπίστηκε στο σπίτι του στο χωριό Βράσταμα. Εκεί, βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και 43 πολεμικά φυσίγγια, βραδύκαυστο φιτίλι, ένας πυροκροτητής, μηχανισμοί παγίδευσης και ένα καπνογόνο που ερευνάται πού και πώς σκόπευε να χρησιμοποιήσει.

Οι δυο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί εκρηκτικών κατά περίπτωση. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξετάζεται η σύνδεσή τους με κυκλώματα παρανομίας που δρουν στην Χαλκιδική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Έρευνα στην κατοικία και την επιχείρηση ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Χανίων έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και κατέσχεσαν δυο γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας και 1.630 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις του ναρκωτικού. Ο ένοικος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.