ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνελήφθη ανήλικος που έκλεβε μέταλλα από τον Ο.Σ.Ε

Συνελήφθη ανήλικος που έκλεβε μέταλλα από τον Ο.Σ.Ε

Κατάσχεση κλοπιμαίων και σύλληψη 2 ατόμων στην Αλεξανδρούπολη. 

Παράξενο ήταν το θέαμα που αντίκρισαν  οι αστυνομικοί στην Αλεξανδρούπολη, με μια μοτοσικλέτα να σέρνει ένα αυτοσχέδιο τρέιλερ φορτωμένο με μεταλλικά αντικείμενα. Όπως ήταν φυσικό, σταμάτησαν αμέσως για έλεγχο τον οδηγό και τον ανήλικο συνεπιβάτη.

Στο τρέιλερ βρέθηκαν δέκα μεγάλες βίδες, μία σιδερένια δοκός και διάφορα άλλα μεταλλικά αντικείμενα βάρους 75 κιλών, τα οποία ο 24χρονος οδηγός της μηχανής και ο 15χρονος συνεργός του ομολόγησαν ότι έκλεψαν από εγκαταστάσεις του Ο.Σ.Ε. και σκόπευαν να τα πουλήσουν σε μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων! Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε., ενώ η μηχανή και τρέιλερ κατασχέθηκαν και οι επιβάτες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Με ένα λάστιχο μήκους δυο μέτρων και ένα χωνί, «ρουφούσαν» τα καύσιμα από ένα αυτοκίνητο στη Μαραθούπολη Μεσσηνίας, ένας 35χρονος Ρουμάνος και μία 28χρονη ομοεθνής του οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Γαργαλιάνων. Στην κατοχή τους κατασχέθηκε ακόμη ένα δοχείο με δέκα λίτρα πετρελαίου. Μαζί τους ήταν ακόμα δύο άτομα που πρόλαβαν να διαφύγουν και αναζητούνται.

Μπήκαν σε έναν ελαιώνα στη Λευκίμμη της Κέρκυρας και άρχισαν να κόβουν τα ελαιόδεντρα για να τα πουλήσουν ως καυσόξυλα, τέσσερις Έλληνες από τους οποίους ο μικρότερος ήταν μόλις 14 χρόνων και ο μεγαλύτερος 62! Όμως, τους τσάκωσαν στα πράσα άνδρες του τοπικού τμήματος και τους παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Κέρκυρας για παράνομη κοπή και μεταφορά ξυλείας ελαιόδεντρων.

Στο χωράφι ενός 50χρονου σε αγροτική περιοχή της Καρδίτσας τρύπωσαν άγνωστοι, οι οποίοι ξήλωσαν περισσότερα από 240 μέτρα καλωδίων ηλεκτρισμού, άρπαξαν και ένα ηλεκτρικό μοτέρ και έσπευσαν να εξφανιστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.