Καλλιθέα – Επίθεση με οξύ: «Μπορεί το άτομο να πίστευε κάτι για εμένα χωρίς να ισχύει»

Καλλιθέα – Επίθεση με οξύ: «Μπορεί το άτομο να πίστευε κάτι για εμένα χωρίς να ισχύει»

Για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι μίλησε η 34χρονη στον δικηγόρο της, υποστηρίζοντας ότι το άτομο που της επιτέθηκε μπορεί να πίστευε κάτι γι’ αυτή, το οποίο όμως… δεν ισχύει.

«Πιστεύω ότι η επίθεση σε βάρος μου δεν σχετίζεται με την προσωπική μου ζωή. Μπορεί το άτομο που μου επιτέθηκε να πίστευε κάτι για μένα, χωρίς, όμως, να ισχύει. Εκτιμώ, ότι γνώριζε τον χώρο στον οποίο εργαζόμουν και αυτό το κατάλαβα από τον τρόπο που κινήθηκε».

Αυτά τόνισε στον δικηγόρο της η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από άγνωστη, που φορούσε χειρουργική μάσκα, την ώρα που περίμενε το ασανσέρ στο κτίριο όπου εργάζεται, στην Καλλιθέα, το πρωί της περασμένης Τετάρτης.

Παράλληλα, η 34χρονη που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, στις έως τώρα ολιγόλεπτες, λόγω της σοβαρής κατάστασής της, συνομιλίες της με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που διερευνούν την υπόθεση, έχει περιγράψει πως δέχθηκε την επίθεση από την μαυροφορεμένη γυναίκα, που την περίμενε στα σκαλιά δίπλα από το ασανσέρ. Διευκρίνισε, όμως, πως δεν μπορεί να θυμηθεί εάν την γνώριζε από κάπου, ειδικά, μάλιστα, από τη στιγμή που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Το προφίλ της δράστιδος

«Με βάση τα στοιχεία από την επίθεση, βλέπω μια διάθεση σαδισμού από την πλευρά της δράστιδος», δήλωσε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ η ψυχολόγος Μάγδα Δασκαλάκη, η οποία επιχείρησε να ανιχνεύσει τα βαθύτερα αίτια της σοκαριστικής επίθεσης στην 34χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε η κυρία Δασκαλάκη, η δράστις της επίθεσης δεν ήθελε, πιθανότατα, να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά ο στόχος της ήταν «να καταστρέψει τη ζωή της». Από τα όσα έχουν προκύψει, «βλέπω μια γυναίκα με εμμονή, που ήθελε να διαπράξει αυτή την επίθεση εναντίον της 34χρονης», είπε η ψυχολόγος, σημειώνοντας ότι η δράστις ήταν αποφασισμένη, ασχέτως αν τελικά η αποτρόπαια πράξη της μπορούσε να οδηγήσει στη σύλληψή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.