Θεσσαλονίκη: Κατέληξαν στο νοσοκομείο για μια θέση πάρκιγνκ – Πλακώθηκαν στο ξύλο

Θεσσαλονίκη: Κατέληξαν στο νοσοκομείο για μια θέση πάρκιγνκ – Πλακώθηκαν στο ξύλο

Τρεις άνδρες πλακώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Τριάνδρια Θεσσαλονίκης, ο λόγος; Μια θέση πάρκιγνκ.

Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν από τη μία δύο αδέλφια, 62 και 57 ετών, και από την άλλη ένας 37χρονος γείτονάς τους. Όλοι μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου εξήλθαν μετά την εξέταση και περιποίηση των τραυμάτων τους. Σήμερα οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών , με τα δύο αδέλφια να φέρουν γάζες στο κεφάλι. Εις βάρος όλων ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τον προσεχή Σεπτέμβρη αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως προέκυψε από μαρτυρικές καταθέσεις, προηγήθηκε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ τους. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ακολούθησε συμπλοκή. Ο 37χρονος κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, γνωστή ως taser, η οποία πάντως δεν βρέθηκε από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο, ενώ τα δύο αδέλφια αντέδρασαν και με τη συνδρομή δύο άγνωστων ατόμων επέφεραν με τη σειρά τους χτυπήματα στον νεαρό. Σύμφωνα με τη δικογραφία, και κατά το παρελθόν είχαν σημειωθεί προστριβές μεταξύ τους, πάλι για θέση πάρκινγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.