ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: Έβγαλε… «λαβράκι» το μπλόκο στα διόδια του Ρίου

Πάτρα: Έβγαλε… «λαβράκι» το μπλόκο στα διόδια του Ρίου

Σήμερα το απόγευμα, αστυνομική της Ασφαλείας Πατρών, έστησαν μπλόκο σε διακινητές ναρκωτικών στα διόδια του Ρίο.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών εντόπισαν μέσα σε αυτοκίνητο που ακινητοποίησαν στα διόδια του Ρίου ένα κιλό και 230 γραμμάρια χασίς ενώ σε έρευνα που έκαναν αργότερα στο σπίτι του ενός από τους δύο επιβαίνοντες βρήκαν πιστόλι, γεμιστήρες, σφαίρες μικροποσότητα κοκαΐνης και μία κλεμμένη μοτοσικλέτα (από την Αθήνα) μεγάλου κυβισμού.

Στο αυτοκίνητο που ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί επέβαιναν ένας 36χρονος και ένας 24χρονος με τον πρώτο οδηγό. Οι διακινητές πήγαιναν στην Πάτρα από την Αθήνα, με πιο πιθανό σκοπό να διακινήσουν τα ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή.

Οι δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: tempo24.news

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.