Έγκλημα στην Καλλιθέα: Αναζητούν «παράξενα» περιστατικά σε βάθος 5ετίας οι αστυνομικοί – Ποιοι προμήθευσαν το βιτριόλι

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Αναζητούν «παράξενα» περιστατικά σε βάθος 5ετίας οι αστυνομικοί – Ποιοι προμήθευσαν το βιτριόλι

Σε αναζήτηση παράξενων περιστατικών που έλαβαν χώρα ακόμα και πριν από πέντε χρόνια προχωρούν οι αστυνομικοί προκειμένου να βρουν το άτομο που διέπραξε το φρικτό έγκλημα της Καλλιθέας με το βιτριόλι που κατέστρεψε την ζωή μιας όμορφης γυναίκας.

Μέχρι τώρα προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχει θυμηθεί η 34χρονη κάτι ή κάποιον που να μπορεί να οδηγήσει την αστυνομία στην σύλληψη της δράστιδος.

Νέα επισκεψη και ενδεχομένως κατάθεση θα προσπαθήσουν να πάρουν οι αστυνομικοί απο την 34χρονη Ιωάννα, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα λύσουν το παζλ της φρίκης, στην επίθεση με το βιτριολι στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα.

Το κλιμάκιο της Ασφάλειας, προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος για το πώς έφτασε το βιτριόλι στα χερια της μαυροφορεμενης μασκοφόρου, καθώς θεωρείται απίθανο να το παρασκευασε η ίδια και θεωρούν οτι μέσω γνωστών έφθασε στα χέρια της.

Και αυτό λένε, οτι ίσως και να είναι το λάθος που θα την κάψει. Όπως η ίδια «έκαψε» με το θειικό οξύ το όμορφο πρόσωπο της Ιωαννας για να την τιμωρήσει και να της καταστρεψει τη ζωή.

Την ίδια ώρα, ξεκινησε ο δευτερος κυκλος καταθέσεων άπο γνωστούς και φιλους της 34χρονης και ειναι χαρακτηριστικο, οτι οι αστυνομικοι ψάχνουν σε βάθος τουλάχιστον πενταετίας για να βρουν την άκρη του νήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, θα ζητήσουν και απο την Ιωάννα, να ανακαλέσει στη μνήμη της παράξενα γεγονότα ετών και όχι των τελευταίων εβδομάδων. Και στη σημερινή συναντηση, οι αστυνομικοί θα είναι διακριτικοι, δεν θα την πιέσουν, επιδιωκοντας μονη της να ανασύρει απο τη μνημη της πολύτιμες πληροφορίες που θα λύσουν τον ανατριχιαστικο γριφο και θα ξεσκεπασουν τη μυστηριώδη γυναίκα εριξε βιτριολι στο προσωπο της για να το διαλυσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.