ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σύζυγος 52χρονης που σκοτώθηκε από κεραυνό: «Μαύρισε όλη – Είχε καεί από το λαιμό της μέχρι κάτω το πόδι της»

Σύζυγος 52χρονης που σκοτώθηκε από κεραυνό: «Μαύρισε όλη – Είχε καεί από το λαιμό της μέχρι κάτω το πόδι της»

Σε εκπομπή του Mega, μίλησε ο σύζυγος της 52χρονης που πέθανε από κεραυνό στη Σκόπελο, όπως τόνισε ήταν μαζί της εκείνη τη στιγμή.

“Έπεσε ο κεραυνός και την σκότωσε. Τι να κάνω; Αφού σταμάτησε η καρδιά της. Μαύρισε όλη, ήταν μαύρη, είχε καεί. Είχε καεί από το λαιμό της μέχρι κάτω το πόδι της. Περπατούσαμε μαζί και δε θέλαμε ούτε 10 μέτρα για να μπούμε μέσα στο σπίτι μας…”

Αυτή είναι ίσως και η πιο τραγική λεπτομέρεια… Το ζευγάρι, που είχε βγει για να περιποιηθεί τα λαχανικά που είχε φυτέψει, ήθελε μόλις λίγα μέτρα για να μπει μέσα στο σπίτι του.

“Το πρωί που πήγαμε για να φυτέψουμε δεν έβρεχε. Καθίσαμε σε μια στάνη και μόλις σταμάτησε μου λέει η γυναίκα μου πάμε να φύγουμε. Όταν έπεσε ο κεραυνός κουνήθηκα εγώ αλλά πιάστηκα από το σπίτι. Η γυναίκα μου έπεσε κάτω… Την είχε μαυρίσει όλη ο κεραυνός. από το λαιμό της, μέχρι κάτω…”

Ο κύριος Δημήτρης, σχολιάζει με πίκρα και το γεγονός ότι του ζήτησαν χρήματα για να μεταφερθεί η σορός της γυναίκας του στη Λάρισα, καθώς στη Σκόπελο δεν υπάρχει ιατροδικαστής για να την εξετάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Μου την έστειλαν να πάει στη Λάρισα… Φτωχός άνθρωπος είμαι εγώ. 380 ευρώ παίρνω το μήνα. Πώς θα τα βγάλω πέρα; Πού να τα βρω; Με 380 ευρώ… “

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.