ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βούλα: Παραμένει άγνωστη η ταυτότητα του «επιχειρηματία» – Το ενδεχόμενο εμπορίου ναρκωτικών εξετάζει η ΕΛΑΣ

Βούλα: Παραμένει άγνωστη η ταυτότητα του «επιχειρηματία» – Το ενδεχόμενο εμπορίου ναρκωτικών εξετάζει η ΕΛΑΣ

Συνεχίζεται το μυστήριο για την μαφιόζικη και επαγγελματική δολοφονία επιχειρηματία, βελγικής καταγωγής στην Βούλα. Οι αρχές πάντως φαίνεται πως σιγά σιγά βρίσκουν απαντήσεις και «ξετυλίγουν το νήμα» όσον αφορά τα κίνητρα που οδήγησαν στο απεχθές έγκλημα.

Συγκεκριμένα, τα έξι κινητά τηλέφωνα – πολλά εκ των οποίων είναι διπλές τηλεφωνικές γραμμές- αποτελούν ένα από τα βασικά σημεία της έρευνας των αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών, που αναζητούν το ποιος βρίσκεται πίσω από το συμβόλαιο θανάτου του άνδρα που εκτελέστηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι στη Βούλα την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο αλλά και το σπίτι του θύματος και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία άρσης απορρήτου για να εντοπίσουν οι Αρχές τις επαφές του δολοφονημένου άνδρα, η δράση των οποίων «ξεφεύγει» από κάθε νόμιμη διαδικασία.

Ήδη η σύζυγος, η οποία κατέθεσε το Σάββατο, δήλωσε άγνοια για τις δραστηριότητες του άνδρα της, λέγοντας πως ήξερε μόνο ότι εργάζεται ως σύμβουλος σε μια εταιρεία.

Ωστόσο, οι γείτονές τους έλεγαν χθες στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας συστηνόταν ως επιχειρηματίας λαδιού και κάρβουνου.

Τη Δευτέρα το πρωί στο νεκροτομείο, θα γίνει η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων για να σταλούν στην Interpol, ώστε να αποκαλυφθούν τα πραγματικά στοιχεία του θύματος.

Και αυτό γιατί το γεγονός ότι είχε πάνω του δύο δελτία ταυτότητας έχει περιπλέξει τα πράγματα.

Οι αστυνομικοί πάντως εκτιμούν ότι πράγματι είναι Βέλγος και ότι το πιο πιθανό είναι να έχει απασχολήσει τις αρχές τις συγκεκριμένης χώρας.

Όσο μάλιστα περνούν οι ώρες, οι ελληνικές Αρχές φαίνεται να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να βρίσκεται πίσω από την εκτέλεση ξεκαθάρισμα υπόθεσης ναρκωτικών με «ρίζες» στο Βέλγιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.