ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αρνείται να χειρουργηθεί ο «δράκος της Κέρκυρας» – «Προτιμώ να πεθάνω» (φώτο)

Αρνείται να χειρουργηθεί ο «δράκος της Κέρκυρας» – «Προτιμώ να πεθάνω» (φώτο)

Στα «χέρια» της Αστυνομίας, βρίσκεται εδώ και 8 ημέρες ο «δράκος της Κέρκυρας» ή «βιαστής της Λευκίμμης», όπως τον αποκαλούν.

Όμως, κατά την επιχείρηση και συγκεκριμένα στην προσπάθεια του να διαφύγει από τους αστυνομικούς έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων, όπου τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση και στο ισχίο.

Σήμερα ο ίδιος, νοσηλευόμενος κρατούμενος στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, αρνείται να τον χειρουργήσουν οι γιατροί λέγοντας ότι προτιμάει να πεθάνει…

Σύμφωνα με πληροφορίες το χειρουργείο ήταν προγραμματισμένο να γίνει γιατί τα τραύματα του είναι σοβαρά και δεν χωρά αναβολή της επέμβασης, όμως ο 47χρονος δεν δίνει την συγκατάθεση του.

Οι γιατροί μετά από αυτή την εξέλιξη σηκώνουν τα χέρια ψηλά, αφού δε μπορούν να τον υποχρεώσουν να υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση, όμως ιατρικές πηγές που γνωρίζουν καλά λένε, ότι αν ο 47χρονος δεν χειρουργηθεί, δεν πρόκειται να περπατήσει και πάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από αυτή την εξέλιξη έχει αποφασισθεί την ερχόμενη Τετάρτη να μεταχθεί στο Νοσοκομείο του Κορυδαλλού για να συνεχιστεί η νοσηλεία του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.