ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προφυλακιστέος ο φερόμενος ως αρχηγός της «Συμμορίας των 11»

Προφυλακιστέος ο φερόμενος ως αρχηγός της «Συμμορίας των 11»

Ύστερα από μια μαραθώνια απολογία, ο φερόμενος ως αρχηγός της «Συμμορίας των 11» στην Καλαμάτα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία και υποστηρίζει ότι η δικογραφία, που σχημάτισαν οι αστυνομικοί, βασίζεται μόνον σε αποσπάσματα από τηλεφωνικές συνομιλίες.

“Το μοναδικό αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας είναι οι τηλεφωνικές συνομιλίες, για τις οποίες σθεναρά υποστηρίζω ότι αποτελούν αποσπασματική συρραφή από τη διωκτική αρχή, η οποία αλλοιώνει το περιεχόμενο και το νόημα τους” τόνισε στην απολογία του ο 45χρονος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ίδιος προσπάθησε με τους συνεργούς του να νομιμοποιήσει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έχει καταδικαστεί ότι υπεξαίρεσε το 2004 από τράπεζα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

“Παρά το ότι έχει δικαστικώς κριθεί και η ποινή που μου επιβλήθηκε έχει εκτιθεί, αρνούμαι σθεναρά μέχρι σήμερα ότι έχω την οποιαδήποτε σχέση με την κλοπή αυτή” είπε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τον 45χρονο απολογήθηκαν άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι. Ανακρίτρια και εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκιση του ενός, ενώ οι άλλοι τρεις αφέθησαν ελεύθεροι. Η διαδικασία συνεχίζεται με την απολογία των υπολοίπων έξι κατηγορουμένων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.