ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές κρέμασαν μεγάλο πανό στα τείχη της Άνω Πόλης (φωτο)

Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές κρέμασαν μεγάλο πανό στα τείχη της Άνω Πόλης (φωτο)

Ένα μεγάλο πανό κρέμασαν στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο τείχος επί της οδού Ελένης Ζωγράφου μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικου χώρου και υπογράφει η «Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή», γίνεται λόγος για «Παρεμβάσεις με πανό και τρικάκια, σε γειτονιές της Θεσσαλονίκης ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης σε έγκλειστους/ες συντρόφους/ισσες και στους συλληφθέντες της Τετάρτης».

Θυμίζουμε, ότι χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε νέα επίθεση από ομάδα ατόμων σε σούπερ μάρκετ και σε διαγνωστικό κέντρο στην οδό Ολυμπιάδος, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Παρεμβάσεις με πανό και τρικάκια, σε γειτονιές της Θεσσαλονίκης ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης σε έγκλειστους/ες συντρόφους/ισσες και στους συλληφθέντες της Τετάρτης.

Ξημερώματα Τετάρτης μπάτσοι της κρατικής ασφάλειας συλλαμβάνουν σύντροφο στην περιοχή της Καλαμαριάς. Στις 9:00 το πρωί ακολουθεί ακόμη μια σύλληψη, ενώ αργότερα κλιμάκιο της αστυνομίας εισβάλλει σε κατειλημμένα σπίτια στην Άνω Πόλη, τα οποία ψάχνονται εξονυχιστικά και προσαγάγονται άτομα, τα οποία ώρες αργότερα αφήνονται ελεύθερα.

Στις 28/5 οι σύντροφοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και τους απαγγέλθηκαν οι εξής κατηγορίες: Κατοχή εκρηκτικών υλών από κοινού, Συμμορία, Απόπειρα έκρηξης με κίνδυνο για άνθρωπο, Απλή συνέργεια σε απόπειρα έκρηξης, Απείθεια, Βία κατά υπαλλήλων, Παράνομη οπλοκατοχή και Κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικής ουσίας για ίδια αποκλειστικά χρήση.

Στεκόμαστε πλάι στους συντρόφους μας. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε όμηρους στα χέρια της καταστολής.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 1/6 ΣΤΙΣ 11:00

Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.