ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

5 οι βασικές ύποπτοι για την ύπουλη επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Τα τελευταία στοιχεία θα δείξουν ποια το έκανε

5 οι βασικές ύποπτοι για την ύπουλη επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Τα τελευταία στοιχεία θα δείξουν ποια το έκανε

Πέντε γυναίκες είναι οι βασικές ύποπτες για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα, στην Καλλιθέα, καθώς σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία οι έρευνες.

Όμως κόμα αναμένονται τα αποτελέσματα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και οι σαρώσεις των επικοινωνιών από την ημέρα της επίθεσης (Τετάρτη 20 Μαΐου) την ώρα που περίμενε η άτυχη κοπέλα το ασανσέρ στο κτίριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως.

Τα αποτελέσματα από αυτές τις σαρώσεις αναμένεται να παίξουν αποφασιστικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Παράλληλα, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών που επεξεργάζεται όλο το βιντεοληπτικό υλικό που έχει ληφθεί, όχι μόνο από τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της επίθεσης, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την εικόνα όταν εμφανίζεται μία ύποπτη γυναίκα. Στη συνέχεια, αστυνομικοί θα τη δείξουν στην 34χρονη μήπως μπορέσει να την αναγνωρίσει.

Σημειώνεται ότι, κλιμάκιο αστυνομικών επισκέφθηκε χθες -για ακόμη μία φορά- την άτυχη γυναίκα στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, αλλά δεν προέκυψε κάτι νεότερο. Η 34χρονη δεν μπόρεσε να θυμηθεί κάτι παραπάνω από όσα έχει καταθέσει έως τώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα αναμένεται να την επισκεφθούν εκ νέου αστυνομικοί που διευρευνούν την υπόθεση, ενώ -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον εντοπισμό της δράστιδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.