ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αρχαία Ολυμπία: Δεν άντεξε τον χαμό της γυναίκας του και αυτοκτόνησε – «Να με βρείτε να μη με φάνε τα σκυλιά»

Αρχαία Ολυμπία: Δεν άντεξε τον χαμό της γυναίκας του και αυτοκτόνησε – «Να με βρείτε να μη με φάνε τα σκυλιά»

Τέλος στη ζωή του έβαλε 74χρονος στην Αρχαία Ολυμπία που είχε μιλήσει για την απόφασή του σε φίλου του, ενώ οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι ο άνδρας δεν άντεξε τον θάνατο της συζύγου του.

Ο 74χρονος βρέθηκε σε αγροτική έκταση έξω από την κοινότητα του Φλόκα όπου είχε μεταβεί με το αυτοκίνητό του προκειμένου να μην τον εντοπίσει κανείς έγκαιρα. Μαζί του είχε το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε ελάχιστα λεπτά αργότερα και χωρίς κανείς να μπορέσει να τον αποτρέψει.

Ο άνδρας είχε μιλήσει σε στενό του φίλο και του είχε αποκαλύψει την απόφασή του.

Σύμφωνα με τη σχετική μαρτυρία του είχε πει: «Έχω πρόβλημα. Τελείωσε, θα φύγω. Θα αυτοκτονήσω. Θα σε πάρω όταν είναι να τραβήξω τη σκανδάλη για να με βρείτε και να μη με φάνε τα σκυλιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε δεύτερο τηλεφώνημά του πριν αυτοκτονήσει, ο 74χρονος ζήτησε να προσέξουν τον εγγονό του και τη νύφη του. Επιπλέον, εστίασε ιδιαίτερα και στην τραγική απώλεια της γυναίκας του ελάχιστο διάστημα πριν που φαίνεται να ήταν και αυτό που του στοίχισε περισσότερο, έχοντας πάθει κατάθλιψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.