ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μυστήριο με τον δολοφονημένο Βέλγο: Έμπορος ναρκωτικών ή στέλεχος εταιρείας αναμεμειγμένης σε μείζον πολιτικό σκάνδαλο;

Μυστήριο με τον δολοφονημένο Βέλγο: Έμπορος ναρκωτικών ή στέλεχος εταιρείας αναμεμειγμένης σε μείζον πολιτικό σκάνδαλο;

Μυστήριο ακόμα επικρατεί σχετικά με την ταυτότητα, την ιδιότητα και τις ακριβείς δραστηριότητες του Βέλγου «επιχειρηματία», ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος «επαγγελματικά» έξω από το σπίτι του στη Βούλα με δύο σφαίρες στο κεφάλι, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν πως δούλευε σε πολυεθνική εταιρεία αναμεμειγμένη σε μείζον εγχώριο πολιτικό σκάνδαλο.

Τα σενάρια που επεξεργάζονται οι αρχές είναι πολλά με τους αστυνομικούς να ερευνούν διεθνή κυκλώματα ναρκωτικών μεταφοράς κοκαΐνης από την Λατινική Αμερική στην Ευρώπη και να περιμένουν την άρση του απορρήτου των 6 τηλεφώνων του για να μπορέσουν να πουν περισσότερα, ενώ και οι δύο ταυτότητες έχουν σταλεί στην Ιντερπόλ.

Όμως εκτός από το σενάριο του εμπόρου ναρκωτικών τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν «ψίθυροι» οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο Βέλγος ήταν στέλεχος ή συνεργάτης πολυεθνικής εταιρείας, η οποία είναι αναμεμιγμένη σε μείζον εγχώριο πολιτικό σκάνδαλο με διεθνείς προεκτάσεις.

Άλλωστε η σύζυγος του δολοφονηθέντα δήλωσε πως εργάζεται ως «σύμβουλος σε εταιρεία» χωρίς όμως να κατονομάζει ποια εταιρεία ήταν αυτή.

Αν αποδειχθεί ότι κάτι τέτοιο τελικά ισχύει, τότε η υπόθεση μπορεί να εξελιχθεί όπως η «αυτοκτονία» του στελέχους της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη το 2005, η οποία έμελλε να ξετυλίξει το περίφημο κουβάρι των υποκλοπών, που συντάραξε συθέμελα την ελληνική κοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε ο τρόπος δολοφονίας του Βέλγου, όπως και του Τσαλικίδη παραπέμπει σε υπερβολικά «επαγγελματική» δουλειά που θα μπορούσαν να κάνουν μόνο άτομα με κατάλληλη εκπαίδευση και σημαντικούς πόρους, λένε με νόημα άτομα με γνώση του αστυνομικού ρεπορτάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.