ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κρήτη: Χειροπέδες σε συμμορία που έκλεβε σπίτια και… εκκλησίες

Κρήτη: Χειροπέδες σε συμμορία που έκλεβε σπίτια και… εκκλησίες

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνολικά εννέα υποθέσεις κλοπών –διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις και Ιερούς ναούς και δύο κλοπές δίκυκλων -μοτοσυκλετών στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Αρχανών – Αστερουσίων και Μινώα-Πεδιάδος.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα προχθές (30.05.2020) τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες διέπραξαν έξι κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αχαρνών – Αστερουσίων αφαιρώντας χρήματα και προκαλώντας φθορές.

Επίσης, από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί κατά το χρονικό διάστημα από 04.05.2020 έως την 13.05.2020 είχαν διαπράξει επιπλέον δύο κλοπές σε Ιερούς Ναούς αφαιρώντας χρήματα καθώς και δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δίκυκλες μοτοσυκλέτες ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.