ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καρδίτσα:1.215 κλεμμένοι μετασχηματιστές της ΔΕΗ

Καρδίτσα:1.215 κλεμμένοι μετασχηματιστές της ΔΕΗ

Η Ασφάλεια Καρδίτσας εντόπισε 1.215 μετασχηματιστές της ΔΕΗ  σε μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων που διατηρούσαν στην περιοχή τρεις άνδρες οι οποίοι φυσικά και συνελήφθησαν.

Καθώς το φαινόμενο της κλοπής μετασχηματιστών έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, η Ασφάλεια ερευνούσε εδώ και αρκετό καιρό τη συγκεκριμένη υπόθεση και κάποιες πληροφορίες που άρχισαν να φτάνουν σε αυτήν, αποδείχτηκαν τελικά εξαιρετικά χρήσιμες.

Η συγκεκριμένη μάντρα ήταν κυριολεκτικά διάσπαρτη από μετασχηματιστές που είχαν αφαιρεθεί κατά καιρούς από πυλώνες υψηλής τάσης της ΔΕΗ αλλά και από δίκτυο του ΟΣΕ. 

Η μεγάλη περιεκτικότητα των συγκεκριμένων μετασχηματιστών σε χαλκό τους έχει κάνει να αποτελούν τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο των συμμοριών, οι οποίες, προκειμένου να πουλήσουν το πολύτιμο μέταλλο, δεν διστάζουν να ρισκάρουν ακόμη και τη ζωή τους αφού η συγκεκριμένη πράξη, πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, έχει και τεράστιους κινδύνους για τη ζωή όποιου προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια.

Η έκταση της επιδημίας έχει μάλιστα λάβει τέτοια διάσταση ποτυ σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, η συνολική μέχρι τώρα ζημιά της ΔΕΗ, αγγίζει τα 4.000.000 ευρώ !

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.