ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Επίθεση με βιτριόλι – Συγκλονίζουν συνάδελφοι της 34χρονης: «Παγώσαμε – Προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι συνέβη»

Επίθεση με βιτριόλι – Συγκλονίζουν συνάδελφοι της 34χρονης: «Παγώσαμε – Προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι συνέβη»

Για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι η 34χρονη Ιωάννα, μίλησαν συνάδελφοι της, οι οποίοι υποστήριξαν ότι είχαν παγώσει από το περιστατικό και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι, κ. Λύτρας, μιλώντας στο MEGA, σημείωσε πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την πληροφορία ότι οι αρχές έχουν στα χέρια τους φωτογραφίες με υπόπτους που ήθελαν να δείξουν στην άτυχη γυναίκα, καθώς ο ίδιος δεν γνωρίζει για κάτι τέτοιο.

Υπενθυμίζεται πως οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, επισκέφτηκαν την άτυχη γυναίκα που νοσηλεύεται για να δουν την κατάσταση της υγείας της και αν θυμήθηκε κάτι καινούργιο.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχει κάποια φωτογραφία της (δράστιδος) την οποία προσπάθησε η αστυνομία να την καθαρίσει για αν τη δείξει η πελάτης μου» επεσήμανε ο κ. Λύτρας, ενώ αναφερόμενος στην «υπερπληροφόρηση» που υπάρχει γύρω από την υπόθεση ξεκαθάρισε πως πολλά από αυτά που διαβάζει δεν ισχύουν.

«Έχω διαβάσει τα απίστευτα σενάρια, που δεν υπάρχουν» επεσήμανε ο δικηγόρος και μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης τόνισε πως βλέπει θολά από το ένα της μάτι, ενώ ανέφερε πως δεν έχει προσθέσει κάτι στην κατάθεσή της.

«Δεν βλέπει όπως θα έπρεπε. Αν ήταν ένα απλό σενάριο ενδεχομένως, μετά από τόσες μέρες, να είχαμε βρει την άκρη του νήματος».

Ακόμη, σχετικά με τις δύο γυναίκες που εστιάζουν οι αρχές, ο κ. Λύτρας είπε ότι η 34χρονη επιμένει στην κατάθεσή της ότι δεν είχε διαφορές με κανέναν.

«Η θέση της είναι ότι δεν είχε με καμία απολύτως κανένα πρόβλημα. Αν τη γνώριζε θα πήγαινε κάπου το μυαλό της, με βάζει σε σκέψεις ότι δεν την είχε δει» υποστήριξε.

«Μείναμε παγωτό, λέμε δεν γίνεται»

Από την πλευρά του, συνάδελφος της 34χρονης μίλησε στο ίδιο μέσο και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο, οι υπόλοιποι συνεργάτες στον χώρο εργασίας της άτυχης γυναίκας έμαθαν για την σοκαριστική επίθεση.

Ο κ. Βασιλικόπουλος εργαζόταν στο ίδιο γραφείο με την 34χρονη και τόνισε: «Ακούσαμε κάποιες φωνές, δεν δώσαμε σημασία. Οι φωνές συνεχίστηκαν, κι είπαμε ότι έγινε κάποιο ατύχημα. Δέκα λεπτά μετά ανέβηκε μια συνάδελφος που έτρεμε κι έκλαιγε», σημέιωσε, τονίζοντας πως: «κι έτσι μάθαμε τι συνέβη κάτω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μείναμε παγωτό. Δεν μπορούσε να μιλήσει. “Δεν γίνεται” λέμε. Ακούγαμε αλλοπρόσαλλα πράγματα, μια βαβούρα. Ήταν μια νέα συνεργάτιδα. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη παρουσία, αλλά δεν τη γνώριζα. Θεωρώ ότι ήταν μια κοπέλα κλειστή κι ένας άνθρωπος που δεν άφηνε περιθώριο για γνωριμίες» επεσήμανε ο συνάδελφος της νεαρής γυναίκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.