ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υπόθεση Λ.Κοεμτζή: Ταυτοποιήθηκαν τα πρόσωπα που έστελναν απειλητικά μηνύματα

Υπόθεση Λ.Κοεμτζή: Ταυτοποιήθηκαν τα πρόσωπα που έστελναν απειλητικά μηνύματα

Εξελίξεις υπάρχουν για την υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή, της 22χρονης φοιτήτριας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που πέθανε το 2016, όταν και έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητική εστίας που έμενε, οι Αρχές ταυτοποίησαν τα πρόσωπα που έστελναν απειλητικά μηνύματα στους συγγενείς της.

Η οικογένεια της φοιτήτριας, που δεν πίστεψε ποτέ ότι η Λίνα αυτοκτόνησε, ψάχνει ακόμη τους ενόχους για τον θάνατό της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους αποστολείς των απειλητικών και χυδαίων μηνυμάτων, που εστάλησαν στη μικρότερη αδελφή της Λίνας, έπειτα από τον θάνατό της. Τα μηνύματα προειδοποιούσαν την οικογένεια της φοιτήτριας να μην ψάχνει την υπόθεση γιατί… τους περιμένει το ίδιο τέλος.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο πρόσωπα. Πρόκειται για έναν 31χρονο άνδρα και μία γυναίκα πολύ μικρότερης ηλικίας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώτος είναι ο ίδιος αποστολέας που είχε στείλει πριν από περίπου 1,5 χρόνο απειλητικά μηνύματα προς τον ανεξάρτητο βουλευτή Σπύρο Δανέλη, όταν είχε ταχθεί υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Και τα δύο αυτά πρόσωπα κλήθηκαν από τον Εισαγγελέα Γιαννιτσών κι έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις ως ύποπτοι τέλεσης αδικήματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση τους με την υπόθεση, αποδίδοντας την εμπλοκή τους σε παρεξήγηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αντώνης Ξυλουργίδης, είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και πρόσθεσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εθνικιστικοί κύκλοι συνδέονται ως συγκοινωνούντα δοχεία με ποινικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.