ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόδος: Ένταση στη δίκη για τον βιασμό 19χρονης ΑμεΑ – Δεν εμφανίστηκε σήμερα η κοπέλα (βίντεο)

Ρόδος: Ένταση στη δίκη για τον βιασμό 19χρονης ΑμεΑ – Δεν εμφανίστηκε σήμερα η κοπέλα (βίντεο)

Εντάσεις υπήρξαν στη σημερινή δίκη για τον ομαδικό βιασμό μια 19χρονης στη Ρόδο, για τον οποίο κατηγορούνται ο Αλβανός που έχει κριθεί ένοχος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και ένας 21χρονος τσιγγάνος.

Τεταμένο ήταν το κλίμα σήμερα στην δίκη της υπόθεσης του ομαδικού βιασμού στη Ρόδο, με θύμα μια 19χρονη με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% το 2018.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στη σημερινή διαδικασία υπήρξαν ενστάσεις ως προς τις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, ενώ διαπιστώθηκαν και αντιφάσεις στους μάρτυρες υπεράσπισης.

Όπως αναφέρεται, μετά τη χθεσινή πολύωρη κατάθεσή της, η 21χρονη σήμερα κοπέλα υπέστη κρίσεις πανικού και αποφασίστηκε να μην παραστεί στη δίκη σήμερα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η 19χρονη περιέγραψε στο δικαστήριο την Δευτέρα τις δύσκολες στιγμές που έζησε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=44&v=2qgIr0x6KU4&feature=emb_title

«Εγώ είμαι δυνατό κορίτσι, δεν κλαίω εύκολα. Πατάω στα πόδια μου γιατί είμαι δυνατή, έχω περάσει πολλά στη ζωή μου και δεν κλαίω. Οι μνήμες μου έρχονται σιγά – σιγά» ανέφερε.
Όπως κατήγγειλε η κοπέλα, ο 21χρονος τη χαστούκισε πέντε με έξι φορές δυνατά.

«Ήταν πολύ γυμνασμένος. Μετά με έπιασε από την κοτσίδα ο 21χρονος και ο 23χρονος μου έπιασε τα χέρια όπως όταν βάζουν χειροπέδες. Ήμουν σε σοκ. Για αυτό δεν τα είπα νωρίτερα στην Αστυνομία», συνέχισε.
Πρόσθεσε δε ότι είχαν μουδιάσει τα χέρια της, ζαλίστηκε και έκανε εμετό.

«Τρόμαξα πάρα πολύ. Δεν υπήρχε κάποιος για να φωνάξω βοήθεια», κατέληξε.
Σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής εξέτασης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η 21χρονη απαντούσε δείχνοντας να έχει πλήρη επίγνωση εκείνης της τραγικής εμπειρίας που βίωσε και την περιέγραψε χωρίς να χάσει στιγμή τα λόγια της στο δικαστήριο δικαιώνοντας τις άριστες σπουδαστικές επιδόσεις της με 19 και 5/11 από το σχολείο και αποδεικνύοντας τη νοητική της επάρκεια.

Τι είπε ο αδερφός του 24χρονου

Η δίκη συνεχίζεται με νέες καταθέσεις μαρτύρων. Ένας από αυτούς, είναι και ο αδελφός του 24χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο MEGA.

Ο νεαρός άνδρας, ισχυρίστηκε ότι ο αδελφός του δεν είχε φιλικές σχέσεις με τον νεαρό από την υπόθεση Τοπαλούδη και ότι απλά, βρίσκονταν σε κοινές παρέες.

Μάλιστα, αποκαλύπτει, ότι όταν είχαν συλλάβει τους δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη και τους οδηγούσαν στα δικαστήρια της Ρόδου, ήταν και ο 24χρονος Ρομά εκεί, μαζί με το πλήθος που τους προπηλάκιζε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.