ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΕΛΑΣ: Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 51χρονου στον Ασπρόπυργο – 4 συλλήψεις

ΕΛΑΣ: Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 51χρονου στον Ασπρόπυργο – 4 συλλήψεις

Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας 51χρονου αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε στις 8 Απριλίου στον Ασπρόπυργο.

Το θύμα είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένο, το πρωί της 9ης Απριλίου, εντός φορτηγού-τράκτορα, του οποίου ήταν οδηγός και ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή Δύο Πεύκα στον Ασπρόπυργο.

Από την διενεργηθείσα νεκροψία-νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι τα τραύματα προήλθαν μετά από πλήξη από τέμνον και νύσσον όργανο.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, εξακριβώθηκε ότι δράστες είναι πέντε ημεδαποί, δύο εκ των οποίων ανήλικοι.

Ως κίνητρο του εγκλήματος φέρεται η ληστεία.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν οι τέσσερις εκ των κατηγορουμένων, ενώ ο πέμπτος αναζητείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών και στην Ανακρίτρια Ανηλίκων οι ανήλικοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.