ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Λαβράκι» έβγαλε η έρευνα στα κελιά της «17Ν» και της «Συνωμοσίας» – Κατασχέθηκαν κινητά, κοντάρια και λεπίδες (φώτο)

«Λαβράκι» έβγαλε η έρευνα στα κελιά της «17Ν» και της «Συνωμοσίας» – Κατασχέθηκαν κινητά, κοντάρια και λεπίδες (φώτο)

«Λαβράκι» φαίνεται πως έβγαλε ο ολονύχτιος έλεγχος στα κελιά μελών της «17 Νοέμβρη» και «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» που κρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν κινητά, σκληροί δίσκοι, κοντάρια και λεπίδες.

Το βράδυ της Τετάρτης (03.06.2020) ξεκίνησε, το πρωί της Πέμπτης τελείωσε η έφοδος που έγινε στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στα κελιά και τους κοινόχρηστους χώρους στην πτέρυγα όπου κρατούνται καταδικασμένοι για οικονομικά εγκλήματα και υποθέσεις τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες στις φυλακές Κορυδαλλού έγιναν σε κελιά μελών της 17 Νοέμβρη, εκτός εκείνου του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου αλλά και σε κελιά μελών της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Την έρευνα έκαναν στελέχη της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού, παρουσία εισαγγελέα.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, από τις έρευνες στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκαν:

  • 5 μαχαίρια εμπορίου και κατσαβίδι,
  • 3 κινητά και 15 φορτιστές,
  • 28 usb stick και 8 hands free,
  • 3 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι με φορτιστή και 3 mp 4,
  • 3 κάρτες sim , κάρτα μνήμης και 3 φορητά ρούτερ wifi,
  • 56 χάπια (ψυχότροπα),
  • 6 ξύλινα κοντάρια, 3 κόφτες και πένσα,
  • 2 λεπίδες με ξύλινη λαβή και 2 ψαλίδια,
  • ζυγαριά ακριβείας,
  • συρματόσκοινο πολλών μέτρων,
  • 50 ευρώ, 4 τράπουλες και νυχοκόπτης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε κατασχεθεί, δέχθηκε μήνυμα από κινητό, με στοιχεία άλλου κρατουμένου, ο οποίος βρίσκεται σε άλλη πτέρυγα των φυλακών.

Άμεσα ενημερώθηκε η παριστάμενη Εισαγγελέας και πραγματοποιήθηκε έρευνα στο κελί του, στη Δ’ Πτέρυγα, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνο καθώς και φορτιστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.