ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πυροβολισμοί με ΑΚ-47 στα Ζωνιανά: Ο 45χρονος κατονόμασε τους δράστες – Πρόκειται για 2 αδέρφια

Πυροβολισμοί με ΑΚ-47 στα Ζωνιανά: Ο 45χρονος κατονόμασε τους δράστες – Πρόκειται για 2 αδέρφια

O 45χρονος που δέχθηκε επίθεση το απόγευμα της Τρίτης στα Ζωνιανά, μετέβη το βράδυ στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου που χειρίζεται την υπόθεση και κατονόμασε τους δράστες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα CretaPost, πρόκειται για δυο νεαρούς, αδέλφια μεταξύ τους. Τον ένα εξ αυτών, 25 ετών, ήδη τον αναζητούσε η Αστυνομία που είχε πληροφορίες ότι εμπλέκεται στο αιματηρό περιστατικό. Τώρα πλέον έχει και μαρτυρική κατάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό περιστατικό έγινε σε… δύο πράξεις. Η πρώτη πράξη εκτυλίχθηκε στην περιοχή Αξός στον Μυλοπόταμο, το απόγευμα της Τρίτης, όταν μέλη γνωστής οικογένειας των Ζωνιανών συναντήθηκαν με τον 45χρονο άνδρα. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σημειώθηκε έντονη λογομαχία ενώ δεν άργησαν ν’ ανάψουν τα αίματα με τον έναν δράστη να παίρνει την κατσούνα του και να ξυλοκοπά άγρια στο κεφάλι τον 45χρονο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δεύτερη πράξη, εκτυλίχθηκε στα Ζωνιανά όταν ο 54χρονος αδερφός του 45χρονου έμαθε για την επίθεση που δέχθηκε από τα συγκεκριμένα μέλη της γνωστής οικογένειας. Τότε, πήγε και τους βρήκε και άρχισε νέος γύρος λογομαχιών και καυγάδων. Η υπόθεση ξέφυγε για μία ακόμα φορά καθώς βγήκαν και… όπλα με αποτέλεσμα ο 54χρονος να τραυματιστεί από σφαίρα στην λεκάνη και συγκεκριμένα στον κόκκυγα. Ο 54χρονος έπεσε αιμόφυρτος, ενώ τα μέλη της γνωστής οικογένειας έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 54χρονο
O 54χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα όπλου των δραστών, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου. Ωστόσο έχει αποσωληνωθεί αλλά τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.