Κιάτο: Συνελήφθη για κλοπές 22χρονος δραπέτης

Κιάτο: Συνελήφθη για κλοπές 22χρονος δραπέτης

Αποτελέσματα έφερε το ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες για να εντοπίσουν δυο κρατούμενους οι οποίοι είχαν αποδράσει από το Β΄ αστυνομικό τμήμα Αγρινίου . Ο 22χρονος οργανωτής της απόδρασης συνελήφθη κοντά στο Κιάτο Κορινθίας, όπου είχε επιδοθεί σε… κλοπές!

Ο νεαρός Έλληνας έπιασε «δουλειά» αμέσως μόλις βρέθηκε ελεύθερος και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, είχε μαζί του τον 29χρονο Αλβανό που απέδρασε μαζί του κόβοντας τα κάγκελα από το παράθυρο των κρατητηρίων με μια λίμα την οποία κατάφερε να του περάσει η 49χρονη μητέρα του κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη του στην περιοχή του Κιάτου και κατάφεραν να τον βάλουν στο χέρι. Ο Αλβανός, που θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος κακοποιός και επρόκειτο να δικαστεί για σοβαρό κακούργημα πριν αποδράσει, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και οι αναζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.