ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σύλληψη σωφρονιστικού στις φυλακές Χαλκίδας: Έτσι πραγματοποιούσε τις παράνομες μεταφορές

Σύλληψη σωφρονιστικού στις φυλακές Χαλκίδας: Έτσι πραγματοποιούσε τις παράνομες μεταφορές

Εξοργιστικά είναι τα όσα έρχονται στο φως για την παράνομη δράση του σωφρονιστικού υπαλλήλου στις φυλακές Χαλκίδας. Συνολικά πέντε φορές είχε πραγματοποιήσει παράνομες μεταφορές εντός των φυλακών. Η σύλληψη έγινε το απόγευμα της Τετάρτης αφού πρώτα ολοκληρώθηκε έρευνα πολλών ημερών, βάσει της οποίας οι συνάδελφοί του βεβαιώθηκαν ότι ο συνάδελφός του είναι ένας επίορκος υπάλληλος.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι αξιοποίησαν τις κάμερες της φυλακής, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο σακίδιό του, καθώς εκείνος έμπαινε στο σωφρονιστικό κατάστημα για να αναλάβει υπηρεσία. Στο σακίδιό του βρέθηκαν 203 ναρκωτικά χάπια «έκσταση», 10 συσκευασίες πακέτου σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, 10 κάρτες sim, πέντε κινητά τηλέφωνα και πέντε ακουστικά. Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, το οποίο επιλήφθηκε της προανάκρισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως προέκυψε, ο συλληφθείς για την εισαγωγή των παραπάνω ειδών στο Κατάστημα Κράτησης Χαλκίδας θα ελάμβανε 800 ευρώ, ενώ το τελευταίο εξάμηνο είχε προβεί σε άλλες τέσσερις παρόμοιες πράξεις, αποκομίζοντας 1.700 ευρώ. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, όπου του ασκήθηκε δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα και παραπέμφθηκε για απολογία στον κ. Ανακριτή Χαλκίδας. Επιπλέον, κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου εις βάρος του συλληφθέντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.