ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Υποχώρηση Ερντογάν: «Άκυρο» το lockdown σε 15 περιφέρειες της Τουρκίας

Υποχώρηση Ερντογάν: «Άκυρο» το lockdown σε 15 περιφέρειες της Τουρκίας

Tην άρση του διήμερου lockdown σε 15 περιφέρειες της Τουρκίας που είχε ανακοινώσει από το βράδυ της Πέμπτης το υπουργείο Υγείας, αποφάσισε το πρωί της Παρασκευής ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Τούρκος πρόεδρος ενημέρωσε πως «οι αντιδράσεις των πολιτών, μετά την ανακοίνωση της απόφασης», οι οποίες θα μπορούσαν να «επιφέρουν διάφορες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες», αν εφαρμοζόταν lockdown το σαββατοκύριακο, τον υποχρέωσαν να αναθεωρήσει την απόφασή του.

«Αποφάσισα να ακυρώσω το lockdown του σαββατοκύριακου σε 15 περιφέρειες της χώρας, ωστόσο ζητώ από τους πολίτες να εφαρμόσουν αυστηρά τις συστάσεις για μάσκες, αποστάσεις και καθαριότητα» υπογράμμισε ο Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα την Πέμπτη, το υπουργείο διευκρίνισε ότι τα αρτοποιεία και ορισμένα ακόμη καταστήματα, ήταν αυτά που θα επιτρεπόταν να λειτουργούν κατά τη διάρκεια της ισχύος των μέτρων περιορισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.